Paul Fahner

Deel deze pagina

Ontmoet onze podologen

Paul Fahner

Paul Fahner heeft een studie tot orthopedisch voetbedspecialist en podoloog gevolgd aan de Academie voor Podologie. Na zijn studie specialiseerde hij zich verder als docent podologie.

Vanaf 1999 werkt Paul in zijn eigen praktijk als podoloog en schoenadaptietechnicus. Ook is hij directeur van een podologiepraktijk. Sinds de oprichting van de Stichting Loop in 1999, de landelijke brancheorganisatie voor podologie, werkt Paul als branchevertegenwoordiger voor deze stichting. Daarnaast werkt hij aan een encyclopedie voor de stichting podologie branche. Deze online ‘EncycLOOPedie’ wordt dagelijks door honderden podologen en studenten geraadpleegd.

Sinds april 2011 werkt Paul samen met orthopedisch chirurg dr. I.V. van Dalen op de poli-orthopedie in de Bergman Kliniek te Naarden. Alle nieuwe voet-/enkelpatiënten van de Bergman Kliniek worden door de podoloog en de orthopedisch chirurg gezamenlijk gezien. Deze nieuwe vorm van samenwerking resulteert in een betere oplossing voor voet- en enkelproblemen en een betere zorg voor de patiënt na de operatie.

Ontmoet het team van dr. van Dalen