Ontmoet de podologen

Robert, Lisette en Mienke

Bij de Bergman Kliniek te Naarden zijn een drietal podologen werkzaam: Robert Wonink, Lisette de Graauw en Mienke van der Goot. Lees hieronder meer over deze voetprofessionals.

Robert Wonink

Na zijn studie podologie (voetkunde) aan de Academie voor Podologie te Utrecht, specialiseerde Robert zich verder als docent podologie. In 1991 begon hij met het doceren van de hoofdvakken anatomie van voet en enkel, biomechanica, kinderpodologie en orthopedische schoentechniek.

Meer over Robert

Lisette de Graauw

Gedurende haar studie fysiotherapie ontwikkelde Lisette haar interesse voor orthopedische aanpassingen. Ze deed ervaring op bij een orthopedisch instrumentmakerij, waar ze intern in de praktijk is opgeleid. Ze raakte steeds meer gefascineerd door de complexe anatomie en boeiende mechanica van de voet en de invloed ervan op het hele lichaam.

Meer over Lisette

Mienke van der Goot

Na afronding van haar studie fysiotherapie in 1998 ontwikkelde zij bijzondere interesse voor enkel en voetproblematiek. De voet als fundament voor het menselijk bewegen. Dit leidde tot een opleiding aan de Academie voor Podologie die in 2004 werd afgerond tot registerpodoloog.

Meer over Mienke

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.