Ontmoet de podologen

Lisette de Graauw

Gedurende haar studie fysiotherapie ontwikkelde Lisette haar interesse voor orthopedische aanpassingen. Ze deed ervaring op bij een orthopedisch instrumentmakerij, waar ze intern in de praktijk is opgeleid. Ze raakte steeds meer gefascineerd door de complexe anatomie en boeiende mechanica van de voet en de invloed ervan op het hele lichaam.

Om zich verder te specialiseren is ze gaan studeren aan de Academie voor Podologie, waar ze in 2011 is afgestudeerd op het onderwerp Syndroom van Morton, wat gelijk publicatie opleverde. Tegelijkertijd rondde ze de opleiding Musculoskeletal utrasound van voet en enkel af. Door het inzetten van echografisch onderzoek is ze in staat om betere diagnoses te stellen, waardoor behandelingen gerichter ingezet kunnen worden. Lisette is in 2013 gevraagd als praktijkdocent bij de opleiding Practitioner Musculoskeletaal ultrasound voet en enkel.

Sinds januari 2012 is Lisette werkzaam op de poli-orthopedie in de Bergman Kliniek te Naarden. Zij begeleidt alle patiënten die in de kliniek een niet-operatieve behandeling voor voet- en enkelklachten krijgen in directe samenwerking met dr. I.V. Van Dalen. Deze nieuwe vorm van samenwerking resulteert in een betere oplossing voor voet- en enkelproblemen en een betere zorg voor de patiënt na de operatie.

Ontmoet het team van dr. van Dalen

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.