Ervaring van Jacob Hakvoort

Hamertenen

Geplaatst op 10-05-2014

Leeftijd: 60 jaar

Geachte directie, Op 31 maart 2014 ben ik aan twee hamertenen, met een ontsteking in één van de twee tenen, geopereerd door Dr. I.V. van Dalen.

Ik had regelmatig ondraaglijke pijn aan mijn voet en in het bijzonder het laatste halfjaar. De ontsteking was al een keer eerder door mijn huisarts met anti-biotica middelen behandeld maar kwam steeds terug. Ik ben Dr. I.V. van Dalen buitengewoon dankbaar dat zij, ondanks de ontsteking, de tenen operatief heeft rechtgezet. Na de operatie is de ontsteking niet meer teruggekomen en de pijn geheel verdwenen.

Naast de uitstekende behandeling en uitleg van Dr. van Dalen ben ik ook zeer tevreden over alle persoonlijke en deskundige aandacht die mij is gegeven door al het personeel van de Bergman Clinics in Naarden (intake, gipskamer en verpleegkundig personeel). Kortom ik heb er een goed gevoel over en ben blij dat ik bij Bergman Clinics ben terechtgekomen.

Hartelijke groeten, Jacob Hakvoort

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.