Ervaring van Hanneke Beets

Platvoeten bij volwassenen

Geplaatst op 18-10-2012

Leeftijd: 52 jaar

Een paar jaar geleden ben ik bij "een" ziekenhuis in Nijmegen geweest omdat mijn voet ging veranderen in vorm en werd toen al moeilijk om mee te lopen, altijd pijn. Zij gaven mij een schouderklopje en zei succes met orthopedische schoenen. Dit heb ik trouw gedaan, maar het werkte niet.

Toen ik in Almere kwam wonen, ging ik naar de orthopedische chirurg daar en hij zei meteen " ik verwijs je naar dr. Van Dalen in het Bergmans Clinic". Bij het eerste consult voelde ik mij meteen op mijn gemak bij dr. Van Dalen en de clinic. Jeetje, wat een verschil maken jullie!!! Op 16 augustus ben ik geopereerd door Dr. Van Dalen en ik heb geen pijn gehad. Nu ga ik binnenkort revalideren en kan ik waarschijnlijk volgend jaar weer gaan wandelen en misschien over 2 jaar weer gaan rennen!

Iedereen in de Clinic heeft mij uitstekend te woord gestaan met al mijn vragen en ik ben als een prinses behandeld door Dr. Van Dalen, de anesthesist, KO assistentes, de nachtverpleegsters en de gipsmeesters. Zo klantvriendelijk zoals jullie zijn heb ik nooit ergens in Nederland meegemaakt. TOP!!!!

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.