Ervaring van Chantal

Hallux valgus (scheefstand grote teen)

Geplaatst op 09-03-2013

Leeftijd: 19 jaar

Nu al bijna twee jaar geleden dat ik bij bergman clinics ben geweest. Wat was dat een goede ervaring is dat geweest!

Ik kwam er nadat ik al 3x aan mijn voet was geopereerd vanwege een hallux valgus in een gewoon ziekenhuis. Al na de eerste operatie kwamen er allemaal bijwerkingen zoals posttraumatische dystrofie. Hier moest ik hard en lang voor revalideren en daarna kwamen er schroefjes los te zitten, deze moesten ook weer operatief verwijderd worden. En toen ik eindelijke weer goed kon lopen, kwam er weer een schroefje los. Ook deze werd weer verwijderd, maar de pijn bleef. Toen heeft de dokter mij doorgestuurd naar Bergman Clinics.

De dokter hier zag meteen dat het niet goed was gedaan en ik mocht weer geopereerd worden, maar dit keer voor het laatst. De pijn is nu nog niet voor 100% weg, maar hier is goed mee te leven. Wat een super mensen die hier werken!!!

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.