Ervaring van F.TM. Lengers van Ravenstein

Hallux valgus (scheefstand grote teen)

Geplaatst op 11-06-2012

Leeftijd: 43 jaar

14 mei 2012 ben ik geholpen aan mijn hallux valgus door dr v Dalen. Zeer positieve ervaring! Bijzonder vriendelijke en rustige arts.

De ruggenprik is zeer vakkundig gezet, werkelijk NIETS van gevoeld. De operatie verliep voorspoedig. Meteen na ok kreeg ik een pijnblock in mijn voet door anaesthesist.

Op wat kleine steken na en af en toe een "raar"gevoel heb ik amper pijn gehad. Ik mocht na een paar uur uit bed om te lopen op de Darco schoen. Dit voelde beetje gek maar ging erg goed. Dezelfde dag naar huis. De eerste week heb ik alleen last gehad van flinke hoofdpijn (door ruggeprik?). Geen last van mijn voet.

Na 2 weken mocht het drukverband eraf en werd door dhr Sijbrandij een afneembare gipsspalk aangebracht. Het is nu 4 weken geleden en al met al een zeer positieve ervaring!

Over dr. Bella van Dalen

Over de auteur

Dr. Bella van Dalen is sinds 2011 als orthopedisch chirurg werkzaam bij Bergman Clinics te Naarden. Zij heeft zich als één van de eerste Nederlandse chirurgen sinds 1997 volledig gespecialiseerd in voet- en enkelklachten en behandelt momenteel patiënten uit de hele wereld.